Un autobuz a luat foc la Craiova. Mai mulți călători se aflau la bord

Autor: Promotor 30 dec. 2019 Știri auto

Un autobuz a luat foc la Craiova. Acesta transporta mai mulți călători în momentul în care a fost cuprins de flăcări în timp ce se afla în mers. Aceștia și șoferul au reușit să coboare la timp.

Intră în galeria foto

Din primele informații furnizate de Societatea de Transport RAT Craiova, incendiul a pornit din cauza unei defecțiuni la motorul vehiculului. Focul s-a extins și la două case din apropiere, acoperișul uneia dintre ele fiind distrus. Incendiul a izbucnit în zona Inspectoratului de Poliție.

Managerul RAT Craiova, Sorin Manda, a declarat pentru Mediafax că autobuzul era unul vechi, având cel puțin 15 ani. “Autobuzul s-a făcut scrum”, spune Manda.

Șoferul a încercat să stingă flăcările până la sosirea echipei de intervenție, dar nu a reușit. Pompierii au intervenit cu două autospeciale și au stins incendiul. Epava a fost tractată cu ajutorul unui camion.

Autobuzele vechi din Craiova vor fi înlocuite în curând cu unele noi. Primăria a achiziționat 25 de autobuze pentru transportul călătorilor. Acestea au fost cumpărate din Turcia și urmează să fie înmatriculate.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide