Un autocar cu 39 de pasageri s-a răsturnat pe raza localităţii Drajna din Călăraşi – VIDEO

Autor: Departamentul Corespondenti 30 apr. 2019 Știri auto

Un autocar cu 39 de pasageri s-a răsturnat, marţi, pe raza localităţii Drajna din judeţul Călăraşi, anunţă reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU). Judeţul este sub cod portocaliu de viijelii, iar în zonă a fost filmată şi o tornadă.

Un autocar s-a răsturnat marţi pe un drum din judeţul Călăraşi, pe raza localităţii Drajna.

Din primele informaţii sunt şapte victime, dintre care una în stare mai gravă.

În autocar erau 39 de pasageri, dar autorităţile susţin că numărul victimelor este de şapte, dintre care una grav.

„La nivelul ISU Călăraşi s-a activat planul roşu de Intervenţie. Având în vedere zona de producere apropiată de judeţul Ialomiţa, au fost prealertate echipaje medicale şi din judeţul Ialomiţa”, anunţă reprezentanţii ISU Călăraşi.

Şi Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că pe DN 21, în zona localităţii Constantin Brâncoveanu, judeţul Călăraşi, un autocar care transporta 39 de pasageri pe sensul de mers Călăraşi – Slobozia, s-a răsturnat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, respectiv vântul puternic.

VIDEO

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide