Un autoturism a fost strivit între două camioane – FOTO

Autor: Marius Vișan 11 mai 2021 Știri auto

Carambol cu trei victime, marți după amiază, pe drumul național 28 A, în localitatea Ruginoasa. Un autoturism a fost strivit între două vehicule, o autoutilitară de transport mărfuri și un camion.

“ISUJ IAȘI – Accident rutier Ruginoasa, DN 28 A, 2 camioane implicate și un autoturism, 2 victime. Au intervenit EPA Pașcani, o autospecială de primă intervenție Pașcani, o autospecială de descarcerare de la Secția Tg. Frumos și o ambulanță cu medic de la SAJ.

Echipajele care au ajuns la locul intervenției au constatat că în urmă accidentului rutier au rezultat 3 victime, din care 2 neîncarcerate, conștiente și o victima încarcerată, conștientă. Victima încarcerata a fost extrasă din habitaclu, conștientă, este o femeie, de aproximativ 50 de ani, a preluată de SAJ și transportată la spital” informează ISU Iași.

Intră în GALERIE FOTO

O femeia în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost prinsă între fiarele contorsionate

La față locului au ajuns mai multe autospeciale de pompieri, ambulanțe și poliție. Accidentul s-ar fi produs, cel mai probabil, din cauza nepăstrării distanței corespunzătoare între autovehicule. În total ar fi cinci vehicule avariate, patru pe același sens de mers și încă una, care venea din sens opus.

“Între 4 autovehicule ar fi fost o coliziune față spate. Ulterior dintr-un auto ar fi sărit sticle de bere pe un alt auto care s-ar fi deplasat din sens opus. Toți conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

În cauza se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă în vederea stabilirii întregii situații de fapt” precizează IPJ Iași.

Traficul rutier a fost restricționat în zona o bună perioada de timp, până la curățarea carosabilului. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate.

Sursă știre: bittv.info

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISUJ Iasi


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide