Un băiat de 12 ani care a furat mașina părinților a fost prins de poliție

Autor: Ionuț Vîlciu acum 2 luni Știri auto
Un băiat de 12 ani care a furat mașina părinților a fost prins de poliție

Un băiat de 12 ani a fost prins de un echipaj de poliție la volanul unei mașini. Acesta a luat mașina părinților fără știrea lor.

Un băiat în vârstă de 12  a fost prins de un echipaj de poliție din județul Dolj la volanul unei mașini. Acesta s-a oprit abia după ce a fost urmărit de polițiști timp de un kilometru, deoarece acesta nu a oprit la semnalele polițiștilor, transmite News.ro.

Este un incident care nu ar trebui să stârnească amuzament, fiind vorba, în primul rând, de un minor. Acesta a luat mașina părinților lui fără ca aceștia să știe și a decis să facă o plimbare cu aceasta.

Băiatul de 12 ani a fost prins de poliție

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Secţiei nr. 12 Poliţie Rurală Daneţi au vrut să oprească un autoturism care circula în satul Ocolna, comuna Amărăştii de Jos.

„Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalul poliţiştilor, s-a procedat la urmărirea acestuia pe mai multe străzi din satul Ocolna, fiind oprit după aproximativ un kilometru. La volanul autoturismului a fost legitimat un minor, de 12 ani, din comuna Amărăştii de Jos. Acesta este bănuit că a sustras autoturismul părinţilor, fără ştirea acestora”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt în scop de folosinţă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Student al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, m-am alăturat echipei ProMotor pentru a combina cele două pasiuni ale mele: mașinile și presa. Studiez, analizez și documentez tot ce are roți. Presa nu trebuie să fie plictisitoare, așa că încerc, pe cât de mult posibil, să ... citește mai mult

Comentarii
Inchide