Un bărbat a avariat două mașini pentru un motiv cel puțin bizar

Autor: ProMotor 20 apr. 2021 Știri auto
Un bărbat a avariat două mașini pentru un motiv cel puțin bizar

Un bărbat din municipiul Tulcea a lovit cu pumnii și picioarele două mașini. El a declarat că cele întâmplate sunt cauzate de pierderea animalului său de companie.

În data de 11 aprilie, oamenii legii au fost solicitați prin 112 de către o femeie care a reclamat faptul că un bărbat se manifestă agresiv, lovind o mașină parcată pe strada Gării, din municipiul Tulcea.

Ea a declarat ulterior că a apelat la sprijinul jandarmilor, întrucât în timp ce se afla în mașina sa a observat un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice, care se manifesta agresiv, lovindu-i cu pumnii capota mașinii și deplasându-se apoi la o altă mașină parcată în zonă, lovind-o cu picioarele și distrugându-i numărul de înmatriculare.

După toate cele întâmplate, bărbatul a părăsit zona unde s-a produs evenimentul.

Bărbatul a recunoscut că a lovit cele două mașini

Femeia le-a indicat jandarmilor câteva semnalmente ale autorului iar forțele de ordine l-au identificat pe bărbat. El a recunoscut că a lovit cele două mașini și a mai precizat că se afla la plimbare cu câinele său, iar la un moment dat l-a pierdut din vedere.

Într-un moment de furie, deoarece nu își mai găsea animalul de companie, bărbatul a devenit agresiv și a lovit cu pumnii și picioarele cele două mașini. Într-un final și-a găsit animalul de companie, continuându-și plimbarea.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului în cauză actele de sesizare a organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: jandarmeriaromana.ro



Comentarii
Inchide