Un bărbat a furat o mașină şi a împins-o un km pentru că nu a putut să o pornească

Autor: ProMotor 05 ian. 2021 Știri auto
Un bărbat a furat o mașină şi a împins-o un km pentru că nu a putut să o pornească

Un tânăr a fost reţinut de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, județul Alba, pentru furt. El a sustras un autoturism pe care a l-a împins pe o distanţă de un kilometru pentru că nu reuşea să îl pornească.

S-a întâmplat chiar în noaptea de Revelion. Tânărul, fiind sub influenţa alcoolului, ar fi furat un autoturism şi, pentru că nu a reuşit să îl pornească, l-a împins un kilometru, apoi s-a apucat să îl repare. Pentru aceasta ar fi furat şi o baterie de pe un utilaj agricol. În final, a abandonat atât autoturismul cât şi bateria, informează Adevărul.ro.

Furtul a fost raportat în dimineaţa zilei de 1 ianuarie 2021

Potrivit IPJ Alba, la data de 4 ianuarie 2021, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos l-au identificat şi reţinut pe un tânăr de 23 de ani, din Cugir, care locuieşte fără forme legale în Cetea, comuna Galda de Jos, drept principal suspect de săvârşirea a două fapte de furt.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în noaptea de 31 decembrie 2020/01 ianuarie 2021, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi sustras un autoturism parcat în faţa unui imobil din comuna Sântimbru.

Mașina avea probleme tehnice așa că hoțul a fost nevoit să o împingă

Din cauza unor probleme tehnice, tânărul nu a reuşit să pornească motorul autoturismului, motiv pentru care l-a împins, pe o distanţă de aproximativ un kilometru. Ulterior acesta ar fi pătruns în curtea unui imobil din Sântimbru, iar de pe un utilaj agricol ar fi sustras un acumulator pe care l-a dus la autoturism, pentru a-l porni.

Pentru că nu a reuşit să pornească autoturismul, tânărul a renunţat şi a abandonat bunurile sustrase în dreptul pasajului de cale ferată din Sântimbru, loc în care au fost descoperite de poliţişti. Poliţiştii l-au reţinut, pentru 24 de ore, pentru furt calificat.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide