Un bărbat a furat un BMW M4 dintr-un parc auto. În fuga sa l-a ”plimbat” pe capotă și pe dealerul auto – VIDEO

Autor: ProMotor 19 mart. 2021 Știri auto

Un vânzător de mașini în vârstă de 23 de ani a fost luat de un BMW M4 care tocmai era furat din parcul auto. S-a întâmplat la începutul lunii martie, în Canada.

Moe Al-Kaissy a trecut prin clipe grele după ce a fost transportat pe capota unei mașini pe o distanță de câteva sute de metri.

„A fost foarte înfricoșător. Am crezut că voi muri”, a declarat el pentru presa locală din Ontario, Canada.

Povestea acestui incident a început când un client l-a sunat pentru că voia să vadă un BMW M4 din 2018. Hoțul s-a prezentat ulterior la parcul auto cu un autoturism Audi, el era însoțit de o altă persoană.

Mustafa, fratele mai mare al lui Al-Kaissy, a spus că cei doi suspecți au sunat pentru a întreba despre o mașină. ”Moe a mers să le arate vehiculul. S-au plimbă în jurul lui iar clientul a întrebat dacă poate să pornească motorul pentru a vedea cum funcționează”, a spus Mustafa.

Un BMW M4 din 2018 a fost furat în mod spectaculos

Moe a pornit motorul, la cererea clientului, însă a păstrat cheile în timp ce a ieșit din mașină, lăsând-ul pe hoț să dea un telefon, așa cum îi ceruse. Tânărul s-a pus în fata mașinii, așteptând că bărbatul să își încheie conversația, moment în care a accelerat și a condus direct spre el.

O cameră video a surprins și mașina macra Audi în care se afla complicele. Poate fi văzut trecând pe lângă Al-Kaissy după ce acesta cade de pe capotă, și aproape că îl lovește pe tânăr.

Un șofer care a asistat la scenă a oprit și l-a condus pe vânzător înapoi la reprezentanță, unde el și fratele său au furnizat poliției descrieri și imagini cu jaful.

„Facem acest lucru de foarte mult timp și nu am întâlnit niciodată o astfel de situație, în care cineva vine în plină zi, te doboară, este aproape să te omoare și îți fură mașina”, a spus Mustafa.

GPS-ul mașinii a arătat că hoțul a condus mașină la două ore de locul din care a furat-o, aproape de Toronto, însă localizatorul a fost oprit, așa că poliția nu are nicio urmă.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube / New York Post



Comentarii
Inchide