Un bărbat care spărgea bancomate a fost ridicat direct din trafic. Conducea prin Oradea când a fost prins de polițiști – FOTO

Autor: Marius Vișan 25 aug. 2020 Știri auto

Un bărbat bănuit că ar fi încercat să sustragă bani de la 3 bancomate din județul Bihor, a fost prins în flagrant. Polițiștii l-au rețiut în timp ce conducea un autoturism prin Oradea.

Vineri, 21 august, Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a fost sesizat în urma unui apel de urgență, efectuat prin 112, de reprezentanții unei unități bancare din municipiul Oradea, că o persoană ar fi montat un dispozitiv în interiorul ATM – ului băncii, încercând astfel să sustragă bani.

În urma investigațiilor polițiștii au depistat persoana bănuită de comiterea faptei, în trafic, în municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism. Cel în cauză a fost identificat ca fiind un bărbat de 25 de ani, din municipiul Hunedoara.

Bărbatul este bănuit că, în cursul aceleiași zile, ar fi comis fapte similare la ATM-uri de la bănci (una din Salonta și alta din Oradea).

Ce au găsit polițiștii în mașina pe care o conducea

Polițiștii de investigații criminale îl bănuiesc pe acesta că ar fi încercat să sustragă bani de la cele 3 ATM-uri din județul Bihor, cu ajutorul unor dispozitive confecționate artizanal, lipite pe fanta de eliberare a banilor, prevăzute cu bandă dublu adezivă, care ar fi avut rolul de a reține banii eliberați în momentul în care o persoană solicita eliberarea acestora. În niciunul dintre cazuri, bărbatul nu a reușit să obțină banii pe care intenționa să îi sustragă.

În urma percheziției efectuată asupra autoturismului pe care îl conducea, au fost descoperite baghete de aluminiu, bandă adezivă și alte obiecte pe care le-ar fi folosit la comiterea faptelor, toate fiind indisponibilizate în vederea cercetărilor.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale l-au reținut pe hunedoreanul de 25 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de furt în formă continuată.

Intră în Galeria Foto

Un bărbat care spărgea bancomate a fost ridicat direct din trafic. Bărbatul conducea prin Oradea când a fost prins - FOTO
Un bărbat care spărgea bancomate a fost ridicat direct din trafic. Bărbatul conducea prin Oradea când a fost prins – FOTO
Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: IGPR


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide