Un bărbat și-a transformat Dusterul în locuință după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19

Autor: Marius Vișan 10 sept. 2020 Știri auto
Un bărbat și-a transformat Dusterul în locuință după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19

Un bucureștean de 34 de ani, bolnav de COVID-19, locuiește de câteva zile în propria mașină, o Dacia Duster, pentru a nu își infecta familia, informează Digi24.ro.

Bărbatul declară că a fost singura soluție de a se izola, pentru că nu a vrut să intre în contact cu nimeni, în special cu familia sa. Bărbatul povestește că a sunat la DSP București, cineva i-a spus că va primi un telefon, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Aici dorm și în spate am bagajul făcut de soție”, își prezintă Mihail mașina, o Dacia Duster. „Aseară m-am bărbierit aici, la farurile mașinii, a fost ok”, mai spune bărbatul reporterilor Digi24.ro.

Date tehnice Dacia Duster

Pentru a vă face o idee despre condițiile în care locuiește bărbatul, menționăm că Duster are o lungime de 4.315 mm, o lățime de 1.822 mm și o înălțime de 1.625 mm. Ampatamentul măsoară 2.673 de mm. Masa autovehicul este de 1160 – 1294 kg iar capacitate portbagaj ajunge la 408 de litri (1.636 de litri cu banchetele rabatate).

VIDEO

Din capitolul: „Mașini în care poți să locuiești”

Tot din capitolul Dacii în care poți să locuiești ar mai fi și un Dokker modificat de spanioli. Mașina costă 18.990 de euro. La bază s-a aflat o Dacia Dokker Stepway. Autoutilitara Dacia în versiunea sa de pasageri este o mașină simplă, dar care are dotări decente: are un regulator de viteză, computer de bord și o unitate de infotainment cu un ecran tactil de 7 inci, compatibil cu Apple CarPlay ca și cu Android Auto.

La exterior există protecții de plastic pentru pasajele roților și jante din aliaj de 16 inci. Dacia Dokker Camperiz are un pat, lățimea de 1,10 metri și lungimea de 1,90 metri. Este un pat construit pe o saltea din spumă, moale și confortabilă. Acest pat se pliază foarte ușor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: -VIDEO: Digi24.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide