Un bebeluș s-a născut pe bancheta din față a unei mașini Tesla

Autor: Daniel Samoilă acum 1 an Știri auto
Un bebeluș s-a născut pe bancheta din față a unei mașini Tesla

Un eveniment mai puțin obișnuit s-a întâmplat pe șoselele unui oraș din Statele Unite ale Americii. O femeie a născut un bebeluș pe bancheta din față a unei mașini Tesla, în timp ce autovehiculul avea activată funcția „pilot automat”.

Întâmplarea a avut loc în luna septembrie, în orașul Philadelphia. Yiran Sherry, în vârstă 33 de ani, și soțul ei, Keating Sherry, de 34 de ani, îl duceau pe fiul lor la grădiniță, moment în care femeii i s-a rupt apa pe drum în timp ce erau blocați în trafic.

Contracțiile au devenit din ce în ce mai puternice, iar mașina era blocată în trafic. Keating Sherry a setat sistemul de navigație cu destinația către cel mai apropiat spital, iar modelul Tesla a fost pus pe funcția autopilot.

O femeie a născut pe bancheta din față a unei mașini Tesla

Potrivit The Guardian, soțul nu mai era atent la trafic în acel moment și a strâns-o de mână pe soție. Aceasta a născut în mașină și nu a mai ajuns la spital. Asistentele i-au tăiat cordonul ombilical când femeia se afla încă în mașină, pe scaunul din dreapta.

Cei doi soți au povestit, potrivit sursei citate, că au venit multe asistente în salon ca să vadă „bebelușul Tesla”.

Fiica nou născută în modelul Tesla a primit numele de Maeve Lily, dar pe viitor se gândesc să îi pună și prenumele de Tess.

„Le mulțumesc inginerilor geniali de la Tesla pentru funcția autopilot”, a spus Keating Sherry.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotorComentarii
Inchide