Un Bentley Continental GT a fost furat chiar din garajul dealerului. Hoțul îl avariază încă de la ieșirea din clădire – VIDEO

Autor: Marius Vișan 29 iun. 2020 Știri auto

Poliția americană investighează două cazuri de furt de mașini care au avut loc în Ottawa, statul Michigan (SUA), în ziua de luni, 22 iunie.

Mai întâi hoții au pătruns în sediul unui dealer Hyundai de unde au furat patru mașini: un Hyundai Palisade, un Hyundai Genesis G70, un Chevrolet Impala și un Ford Fusion.

Deși acesta este o captură relativ impresionantă, hoții nu erau pregătiți să se oprească. Ei au condus vehiculele furate la un alt dealer (European Autohaus), unde au folosit un fier de călcat pentru a sparge geamul și a pătrunde în interiorul clădirii.

De acolo au reușit să fure un Bentley Continental GT chiar din showroom-ul European Autohaus, după ce mai întâi au căutat cheile prin birouri. Un detaliu ciudat ar fi că, la plecare, ei au ieșit cu mașina direct prin ușa de sticlă. Probabil că în acest mod mașina a fost avariată.

În momentul spargerilor niciun angajat nu se afla în sediu. Ofițerii de poliție au declarat că una dinte mașini, un Ford Fusion, a fost găsită abandonată la aproximativ 50 de km de locul jafului.

VIDEO

Care este cea mai furată mașină din SUA?

Indiferent de câte sisteme electronice antifurt sunt prezente sau montate pe o maşină, acestea nu reprezintă un obstacol prea mare în calea celor certaţi cu legea. Din statisticile celor de la Highway Loss Data Institute reiese că, în Statele Unite ale Americii, Cadillac Escalade EXT este cea mai apreciată maşină de lux de către infractori.

Cadillac Escalade EXT este un pick-up cu un preţ de pornire de 55.045 dolari, fiind înregistrate 1728 de maşini furate într-un an de zile.

Locul doi este ocupat de o limuzină europeană, BMW seria 7 cu ampatament lung, care a atins „modesta” valoare de 431 de maşini furate. Locul trei revine unui model specializat în tot-teren, luxosul Range Rover, nu mai puţin de 351 de declaraţii de furt fiind înregistrate de poliţie.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide