Un camion care transporta mai multe maşini Dacia Duster a luat foc – VIDEO

Autor: ProMotor 11 nov. 2020 Știri auto

Un camion care transporta mai multe maşini Dacia Duster pe Autostrada A1, dinspre Deva spre Nădlac, a luat foc în zona localităţii Traian Vuia din judeţul Timiş.

Incendiul a avut loc marţi, 10 noiembrie, iar din imaginile publicate de lugojinfo.ro se poate vedea că TIR-ul a luat foc în partea din spate. Imaginile mai arată că flăcările au cuprins mai multe maşini aflate pe trailer. Circulaţia pe A1, sensul Deva – Nădlac a fost oprită, informează Adevărul.ro.

ISU Timiş a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea incendiului în jurul orei 15.35. „La locul incendiului s-au deplasat de urgenţă 4 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD şi 24 de pompieri. La sosirea echipajelor la locul intervenţiei, incendiul se manifesta cu ardere generalizată. S-a acţionat de urgenţă pentru stingerea incendiului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Cauza producerii incendiului este în curs de stabilire”, a anunţat ISU Timiş.

VIDEO

Un alt camion care transporta mașini s-a răsturnat la începutul acestei săptămâni

Pe data de 9 noiembrie, un accident grav de circulație s-a produs la kilometrul 85 al Autostrăzii București-Pitești, în județul Argeș. Un camion cu remorcă, ce transporta mai multe autoturisme către Capitală, a intrat în coliziune cu un Volkswagen Passat break. Ambele vehicule au ajuns în afara carosabilului.

La numărul de urgențe 112 a fost făcută o sesizare cu privire la accidentul care a avut loc pe Autostrada A1. În autoturism au fost patru victime, doi adulți și doi copii, care au suferit un atac de panică. În camion se afla doar șoferul.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, la fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru stingerea incendiilor și o ambulanță SMURD. S-au înregistrat și pagubele materiale importante.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Lugoj Info / YouTube, Adevarul.ro



Comentarii
Inchide