Un camion încărcat cu alimente și băuturi alcoolice a luat foc pe A1 – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 29 iun. 2021 Știri auto

Un camion a fost cuprins de flăcări pe Autostrada A1, în apropiere de Simeria. S-a întâmplat pe direcţia de mers Orăştie – Deva. Incendiul a fost anunţat marţi dimineaţă, 29 iunie, în jurul orei 6:30.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Orăştie au intervenit rapid cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Intervenţia a fost îngreunată de cantitatea mare de materiale combustibile, autocamionul transportând produse alimentare şi băuturi alcoolice”, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

Inițial, autotrenul a acroşat parapetul median şi apoi ca căzut într-o parte pe banda de urgență. Nu au fost înregistrate victime, doar pagube materiale. În zona accidentului s-a format coloană de autovehicule de aproximativ doi kilometri. Circulația a fost reluată în jurul orei 08:10.

Intră în GALERIA FOTO

Nu este primul camion care a fost cuprins de flăcări pe o autostradă în România din 2021

În luna martie 2021, un alt camion a luat foc pe autostrada A3. Cabina șoferului a ars ca o torță, iar fumul gros se vedea din depărtare. Incendiul a avut loc pe sensul dintre localitățile Iernut și Ungheni din județul Mureș.

„A3 Km: 7 +000 ST. În jurul orei 10,00 pe sensul Iernut (Mureș) – Ungheni (Mureș), un autotren a luat foc și se află pe banda de urgență. Calea 2 este restricționată pentru intervenție, informau la acel moment reprezentanții DRDP Brașov.

De cele mai multe ori cauzele incendiilor care apar la autoturisme sunt legate de un scurt circuit la instalația electrică.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide