Un Duster pregătit pentru off-road este de vânzare pe Autovit. Mașina are doar 80.000 de km – GALERIE FOTO

Autor: Ionuț Vîlciu 30 mai 2023 Știri auto

Un exemplar de Dacia Duster modificat pentru off-road este listat la vânzare pe Autovit. Care este prețul cerut pe SUV-ul românesc?

Dacia Duster este un model foarte apreciat de clienți și un adevărat succes comercial pentru brandul autohton. Modelul românesc s-a impus pe piața SUV-urilor accesibile prin prețul competitiv, o gamă de echipamente care să satisfacă majoritatea nevoilor clienților și, probabil cel mai important, abilitățile sale de mers în teren accidentat.

Pe lângă unghiurile bune de atac, de rampă și de degajare, Dacia Duster poate fi echipată și cu un sistem de tracțiune integrală. Într-adevăr, nu se compară cu unul complex, precum cel regăsit pe modele mai scumpe, dar este suficient de capabil, iar masa redusă a mașinii reprezentă un avantaj major.

De-a lungul timpului am văzut tot felul de exemplare modificate de pasionații ce de aventuri în off-road. Pentru cei ce caută o astfel de mașină, una este listată la vânzare pe site-ul de anunțuri Autovit.

Cât costă Dacia Duster pregătită pentru off-road?

Exemplarul pe care l-am găsit este fabricat în 2018 și a parcurs până acum 80.334 de kilometri. Acest Duster este echipat cu motorul de 1.5 litri, pe motorină, motor ce dezvoltă 110 CP. Este legat la o cutie de viteză manuală cu 6 trepte, iar tracțiune integrală nu putea să lipsească din acest pachet.

Cât despre dotări, este un Duster bine echipat, fiind o versiune Prestige. Are climă automată, cameră de marșarier, oglinzi electrice și încălzite, 4 geamuri electrice, pilot automat, keyless entry și scaun încălzit pentru șofer. Mașina este listată la vânzare cu prețul de 17.500, dar în acest preț intră și modificările aduse mașinii.

Partea interesantă apare la exterior, acolo unde mașina a primit câteva modificări pentru a-i spori abilitățile în off-road, dar și aspectul, în general. În partea frontală a fost montată o bară de protecție metalică, cu troliu și lumini integrate. Observăm și că mașina este mai înaltă comparativ cu un Duster obișnuit, lucru datorat unui kit de înălțare, din câte se pare: putem vedea o parte dintr-un amortizor galben, posibil aftermarket. De asemenea, mașina a primit și jante noi îmbrăcate în anvelope mai agresive. Întreg pachetul este completat de un portbagaj suplimentar montat pe plafon.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autovit


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide