Un Ferrari 488 GTB a fost grav avariat după ce a intrat într-un autobuz – VIDEO

Autor: Marius Vișan 26 mai 2020 Știri auto

Un superb Ferrari 488 GTB a fost grav avariat după ce s-a ciocnit cu un autobuz pe o stradă din Londra.

Mass-media britanică raportează că rapperul local Swarmz ar fi fost implicat în accident. Nu este clar dacă este doar proprietarul mașinii sau chiar el se afla la volan în momentul accidentului. Indiferent de cine a fost la volan, supercarul italian s-a făcut praf după impactul cu unul dintre autobuzele supraetajate din cartierul londonez Westminster.

O purtătoare de cuvânt a Poliției din Londra a confirmat pentru The Sun că nimeni nu a fost rănit în accident.

Intră în galeria foto

„Poliția a fost chemată duminică, 24 mai, la ora 13:50, pentru a raporta un accident în care au existat doar daune, accident care a avut loc pe Northumberland Avenue, Westminster. Nu au existat răniți și nici arestări.”

Filmările realizate după accident ne arată partea din față a supercarului. Aceasta a fost distrusă complet. Toate airbag-urile par a fi sărite și este evident că mașina va fi declarată daună totală de către compania de asigurări.

Motorul lui Ferrari 488 GTB este intact

Dacă există vreo veste bună, aceasta ar fi că nu s-a produs nicio deteriorare a părții din spate a supercarului, ceea ce înseamnă că motorul său V8 twinturbo de 3,9 litri s-ar putea să-și găsească locul pe altă mașină.

În ceea ce privește autobuzul, în urma coliziunii partea laterală a fost afectată. Există ceva daune exterioare, iar cel puțin un rând de scaune din interior par să fi fost împinse. Nu este clar dacă cineva se afla în interior în momentul accidentului.

VIDEO

Un alt Ferrari a fost făcut praf cu puțin timp în urmă, în România

Accidentul a avut loc duminică, 24 mai, în comuna Șugag (Județul Alba). În acest eveniment rutier au fost implicate două autoturisme. Cei care au asistat la incident au afirmat că autoturismul marca Ford era staționat în momentul în care mașina marca Ferrari l-a accidentat. Impactul a propulsat autoturismul de lux într-un gard. Din imagini se poate vedea că mașina a fost serios avariată.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide