Un Ferrari a fost grav accidentat în comuna Șugag din Alba – FOTO

Autor: Marius Vișan 25 mai 2020 Știri auto

Un autoturism Ferrari a fost grav avariat în comuna Șugag (Județul Alba). Accidentul a avut loc duminică, 24 mai.

Duminică după amiază, un accident spectaculos a avut loc pe raza localității Șugag, județul Alba. Un autoturism Ferari , care circula cu viteză foarte mare, a ajuns în gardul unei case după ce în prealabil a lovit un autoturism Ford, care era parcat în afara părții carosabile.

În acest eveniment rutier au fost implicate două autoturisme. Cei care au asistat la incident au afirmat că autoturismul marca Ford era staționat în momentul în care mașina marca Ferrari l-a accidentat.

Impactul a propulsat autoturismul de lux într-un gard. Din imaginile publicate de alba24.ro se poate vedea că mașina a fost serios avariată.  Ambele maşini au fost serios avariate, pagubele fiind foarte mari, cel puţin în cazul maşinii de lux.

Un Ferrari California și-a găsit sfârșitul la Șugag

Din primele informații oferite de IPJ Alba, nu sunt persoane vătămate în urma accidentului. Martorii spun că șoferul Ferrari-ului conducea foarte repede înainte de producerea accidentului. La un moment dat el a pierdut controlul mașinii, după care s-a produs accidentul.

Evenimentul Zilei a aflat cine este proprietarul autoturismului făcut praf, în cursul zilei de duminică, în Alba. Acel Ferrari California ar fi proprietatea unui cunoscut medic oftalmolog din Alba, Tudor Holhoș. El are cabinete în mai multe localități din România: Turda, Cluj, Alba Iulia și Câmpeni.

Despre modelul Ferrari California

Modelul Ferrari California are un preț de start care depășește 200.000 de euro. Unul second-hand aflat într-o formă bună se vinde cu aproximativ 100.000 de euro. Modelul produs la Maranello, Italia, dispune de un motor de 4,3 litri V8 care produce 490 CP.

Puterea este transmisă către roțile din spate prin intermediul unei transmisii automate cu 7 rapoarte. Ferrari California are nevoie de 3.8 secunde pentru a face sprintul 0-100 km/h și poate ajunge la o viteză maximă de 312 km/h.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: alba24.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide