Un hoț a furat o mașină cu tot un copil lăsat pe bancheta din spate

Autor: ProMotor 18 ian. 2021 Știri auto

Potrivit Poliției din Statul Oregon, SUA, un hoț de mașini care și-a dat seama că în interiorul autoturismului pe care tocmai în furase se afla un copil mic, s-a întors de la locul furtului pentru a o certa pe mama copilului.

Potrivit presei locale, episodul bizar s-a desfășurat în fața unui magazin alimentar dintr-o suburbie din Portland, în Beaverton, sâmbătă. Femeia și-a lăsat copilul de 4 ani în scaun, în interiorul mașinii. Femeia lăsase mașina în funcțiune, descuiată și intrase în fugă să cumpere o cutie de lapte și alte alimente. Hoțul se întâmpla să treacă pe acolo și i-a fost destul de ușor să urce în mașină, o Honda Pilot din 2013, după care a demarat în trombă.

Reacția hoțului când a văzut micul pasager

Se pare că și-a dat seama repede că a obținut mai mult decât decât spera, așa că a făcut o întoarcere într-o parcare adiacentă și a mers înapoi la magazin.

Bărbatul s-a întors la magazin, în timp ce mămica disperată ieșise în fața intrării. A lăsat-o să își ia copilul și a furat, pentru a doua oară, mașina. Nu însă înainte să o certe pentru că și-a pus copilul în pericol… ba chiar a amenințat-o că va chema poliția pentru a fi pedepsită.

„Evident, îi suntem recunoscători că a avut decența să aducă copilul înapoi” a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Beaverton, Matt Henderson. Nu sunt date la acest moment cu privire la recuperarea autoturismului.

Sursa: nypost.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Honda



Comentarii
Inchide