Un Lamborghini a fost distrus într-un accident la doar 20 de minute de la achiziție

Autor: Marius Vișan 25 iun. 2020 Știri auto

Un Lamborghini nou-nouț a fost distrus într-un accident pe M1, lângă Wakefield (Anglia), la doar 20 de minute de la achiziționare. Accidentul s-a produs miercuri, 24 iunie.

O purtătoare de cuvânt a poliției a confirmat ca acest Lamborghini a intrat în coliziune cu o autoutilitară, lăsând șoferul autoutilitarei cu câteva răni la cap, despre care purtătoarea de cuvânt a spus că nu ar fi grave.

Se pare că șoferul mașinii de lux a oprit pe autostradă suspectând o defecțiune. El se afla pe a treia bandă, iar în câteva secunde a fost lovit din spate de o autoutilitară.

West Yorkshire Police a publicat imagini cu pagubele aduse mașinii sport – despre care se crede că valorează în jur de 200.000 de lire sterline.

Este doar o mașină! Una foarte scumpă: Lamborghini Huracan Performante Spyder

„Este doar o mașină! Un Lamborghini, achiziționat cu doar 20 de minute înainte de accident, care s-a oprit din cauza unei defecțiuni mecanice pe banda trei, și apoi a fost lovit din spate de un vehicul”, a fost mesajul poliției postat pe site-ul instituției.

Accidentul a provocat întârzieri majore ale traficului, care a fost închis pentru recuperarea vehiculelor avariate. Toate benzile au fost redeschise în câteva ore, scrie yorkshireeveningpost.co.uk.

Huracan Performante Spyder are un acoperiş soft-top ca cărui deschidere se face în 17 secunde. Sub capotă se află un V10 de 5.2 litri cu aspiraţie naturală care dezvoltă 631 CP şi cuplu de 600 Nm. Sprint-ul de la 0 la 100 km / h a scăzut de la standardul Spyder de 3,4 secunde la 3,1. Viteza maxima este identică – 325 km / h.

Acum câteva luni un alt Lamborghini a fost făcut praf la puţin timp după achiziţie

Nu multă lume știe cum să conducă un Lamborghini! Acum aproximativ un an de zile, un Lamborghini Diablo de 500.000 de dolari a fost accidentat în Sydney, Australia.

Şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a ieşit de pe drum şi a alunecat de pe un terasament. O mare parte din pagube exisau în partea din faţă, bara şi parbrizul fiind afectate grav. De asemenea, acoperişul, uşile şi unul dintre panourile din spate au suferit pagube semnificative. Nu se ştie ce a determinat ca şoferul să piardă controlul, dar un supercar cu motor V12, cu o mulţime de cai putere, poate fi greu de controlat la viteze mari. Modelul avea un motor V12 de 5.7 litri aspirat natural, are 485 CP şi 580 Nm cuplu.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: yorkshireeveningpost.co.uk


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide