Un Lamborghini Diablo de 500.000 de dolari, făcut praf la puţin timp după achiziţionare

Autor: Marius Vişan acum 7 luni Știri

Un Lamborghini Diablo de 500.000 de dolari a fost accidentat în Sydney, Australia, la începutul acestei săptămâni. Imaginile arată starea în care a ajuns maşina după ce a ieşit de pe carosabil şi a căzut într-o groapă. Unele surse spun că supercarul italian ar fi fost achiziţionat recent.

O maşină de aproape 500 de CP poate fi greu de stăpânit

Şoferul ar fi pierdut controlul volanului, iar maşina a ieşit de pe drum şi a alunecat pe un terasament. O mare parte din pagube par a fi în partea din faţă, bara şi parbrizul au fost afectate grav. De asemenea, acoperişul, uşile şi unul dintre panourile din spate au suferit pagube semnificative.

Nu se ştie ce a determinat ca şoferul să piardă controlul, dar un supercar cu motor V12, cu o mulţime de cai putere poate fi greu de controlat la viteze mari dacă nu cunoşti foarte bine maşina şi drumul. În timp ce maşina a fost distrusă, proprietarul şi pasagerul au scăpat, din fericire, fără răni grave.

Modelul în cauză pare a fi unul dintre exemplarele originale, pre-facelift. Motorul său V12 de 5.7 litri aspirat natural, are 485 CP şi 580 Nm cuplu.

Citeşte şi

Nokian a lansat în Austria noile anvelope SUV Powerproof şi SUV Wetproof

BMW Concept 4, una dintre cele mai spectaculoase apariţii de la Salonul Auto de la Frankfurt 2019 – GALERIE FOTO

Maşină de lux parcată neregulamentar a fost ridicată de poliţişti: „Dacă l-au zgâriat, dă primăria faliment” – FOTO

Primele imagini cu noua electrică Volkswagen ID.3 de la Frankfurt – FOTOComentarii
Inchide