Un Lamborghini Huracan EVO a fost filmat pe holurile Parlamentului României – VIDEO

Autor: Andreea Ditcov 09 dec. 2022 Știri auto

Un consilier parlamentar român a filmat și distribuit pe rețelele de socializare imagini cu un Lamborghini care se plimbă pe holurile Palatului Parlamentului. Consilierul Alin Grigore, din cabinetul preşedintelui Comisiei pentru tineret şi sport a Camerei Deputaţilor, a postat pe TikTok imaginile cu mașina.

VIDEO

@alin.grigoreCând plouă afară și nu ai umbrela la tine. 📍Parlamentul României.♬ sunet original – Alin Grigore

În filmulețul de doar câteva secunde acest Lamborghini Huracan este văzut cum parcurge culoarul unui hol peste covoarele roșii întinse pe podea, încercând să întoarcă. Mai mulți trecători se uită nedumeriți la scena neobișnuită.

Postarea consilierului nu a menționat și motivul pentru care mașina se afla pe holurile Parlamentului.

Lamborghini Huracan EVO RWD are sub capotă 610 CP

Mașina care a stârnit curiozitatea internauților este un Lamborghini Huracan EVO, un model specific anului 2021.

Noul EVO RWD prezintă câteva modificări, una dintre cele mai importante fiind splitter-ul frontal și orificiile masive de aerisire din față. În spate, elegantul Lambo are o bară de protecție lucioasă proeminentă și alungită. O noutate o reprezintă nuanța de galben, special creată și denumită Giallo Belenus. Aceasta completează silueta remarcabilă a mașinii, fiind folosită și pentru interiorul din piele.

O listă vastă de sisteme inteligente de asistență pentru șofer și-au găsit locul în supermașina Lamborghini Huracan EVO RWD. Printre cele mai semnificative se numără ecranul tactil uriaș de înaltă rezoluție al sistemului de infotainment, scrie autodata.net. Afișajul standard de 8,4 inchi oferă șoferului navigare intuitivă și ușoară și acces la funcționalitățile mașinii.

Puțin mai mic decât predecesorul său, EVO RWD are 4,52 metri lungime, 1,9 m lățime și 1,16 m înălțime. Sub capotă, mașina italiană obține putere de la un motor V10 de 5,2 litri care este capabil să genereze până la 610 CP, bazându-se pe o cutie de viteze automată DCT cu 7 trepte. Automobilul ajunge de la o la 100 de kilometri pe oră în 3,3 secunde.

Prețul unei astfel de mașini variază între 190.000 și 292.500 de euro, conform carbuzz.com.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Lamborghini


Andreea Ditcov
Andreea Ditcov
Andreea Ditcov este cel mai nou Redactor al echipei ProMotor.ro. Licențiată în Economie și Relații Internaționale, cu studii finalizate în Marea Britanie, a făcut primii pași în presă în urma unui proiect academic despre defrișările ilegale din Europa. Timp de trei ani a adunat experiență ... citește mai mult

Comentarii
Inchide