Un Mercedes-Benz GLC a luat foc în vitrina unui dealer auto

Autor: ProMotor 23 feb. 2020 Știri auto

Un Mercedes-Benz GLC a luat foc în vitrina unui dealer auto din Boston. Din fericire, flăcările nu s-au extins și la celelalte mașini din showroom.

Potrivit departamentului de pompieri din Lynnfield, un paznic care avea în grijă showroom-ul a observat incendiul și a dat alarma. Pompierii au ajuns la fața locului în câteva minute.

În momentul în care au intrat în showroom, pompierii au fost întâmpinați de un „fum puternic”. Potrivit acestora, fumul era atât de dens încât vizibilitatea era practic zero. Pompierii au folosit camere cu termoviziune pentru a putea localiza și stinge incendiul.

Luând în considerare dimensiunea clădirii și numărul de mașini din showroom, pompierii au chemat întăriri. Datorită acestor măsuri, incendiul a putut fi controlat și stins după aproximativ o oră și un sfert din momentul în care a fost anuțat.

Postul de televiziune WCVB relatează că autoritățile investighează cauza incendiului în care un Mercedes-Benz GLC a luat foc, dar nu există suspiciuni că acesta a fost provocat. Șeful pompierilor din Lynnfield a declarat, de asemenea, că showroom-ul era echipat corespunzător cu sprinklere, iar acestea au funcționat corespunzător pentru a limita răspândirea flăcărilor. Potrivit departamentului de pompieri, focul ar fi putut să se extindă ușor la celelalte 12 mașini aflate în clădire.

Dimensiunea pagubelor nu este clară în acest moment, dar nu ar trebui să fie prea mare, având în vedere că ahowroom-ul a fost deschis pentru public în aceeași zi. În mod ironic, o altă mașină aflată în curtea dealerului Mercedes a început să fumege în aceeași zi. Pompierii au fost nevoiți să revină la locul incendiului, dar nu a fost înregistrat un incendiu și nici nu s-au descoperit motivele pentru care a doua mașină a început să scoată fum.

Și mai ciudat este faptul că nu e prima oară când un dealer auto din cartier ajunge în presa internațională. Săptămâna trecută scriam despre două Lamborghini Urus care au fost furate de la un dealer din Boston și care s-au ciocnit în timp ce erau urmărite de polițiști.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide