Un Mercedes-Benz Viano preparat de Brabus și cumpărat cu peste 500.000 de euro a fost scos la licitație. Acum se vinde cu 65.000 de euro

Autor: Bogdan Bârliga 11 mart. 2023 Știri auto

Atunci când ai un cont bancar generos probabil ești dispus să cumperi un van modificat de o companie renumită de tuning cu 500.000 de euro. Deși pentru această sumă ai putea să ai în garaj două Ferrari noi se pare că și van-urile pot fi la fel de atractive.

Acest Brabus Mercedes-Benz Viano 3.5 extra long: iBusiness 3D a fost inițial un model de prezentare și în anul 2015 prețul cerut era de 507.850 de euro. Compania de tuning s-a axat pe interior și modificările aduse acestui van sunt similare cu cele oferite de un Rolls-Royce la capitolul calitate.  Viano a fost configurat de Brabus pentru a asigura un confort maxim pentru două persoane și la interior au fost instalate în partea din spate două scaune individuale din piele reglabile electric cu masaj, răcire și încălzire. Ocupanții acestor fotolii au la dispoziție birouri proprii dotate cu echipamente furnizate de Apple.

Pachetul multimedia este unul complet și mașina a fost dotată cu televizor 3D de 40 inchi, player Blu-ray și un sistem de sunet 7.1. Acest Viano preparat de Brabus oferă și un minibar, un aparat de cafea, un frigider cu un compartiment pentru congelator, un hotspot WiFi, un seif și multe altele. Pentru intimitate maximă, geamurile din spate deja nuanțate din fabrică pot fi acoperite cu perdele opace prin simpla apăsare a unui buton. Dacă se dorește poate fi oferit un parfum special conceput și distribuit în interior prin intermediul unui dispozitiv special conceput. Viano a fost conceput pentru doi pasageri, dar în cazul în care mai mulți oameni doresc să călătorească, există două scaune în spatele Mercedes-ului extra-lung acoperite cu cea mai fină piele bej.

Prețul actual la licitație: 65.000 de euro

Oferta pentru Brabus Mercedes-Benz Viano 3.5 extra long: iBusiness 3D apare pe site-ul de licitație Catawiki și conform anunțului mașina se află în Germania. Van-ul a fost produs în anul 2015 și a parcus 9.100 de kilometri, iar sub capotă este dotat cu propulsorul de V6 de 3,5 litri cu o putere de 258 CP. Brabus nu a intervenit decisiv la exterior și din acest motiv van-ul se apropie foarte mult de versiunea de serie Viano. Doar jantele de 19 inchi caracteristice Brabus ies în evidență. Cine dorește să liciteze pentru această mașină o poate face până pe data de 15 martie 2023.

Iată și un clip video de prezentare pentru Brabus Mercedes-Benz Viano 3.5 extra long: iBusiness 3D:

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Catawiki


Bogdan Bârliga
Bogdan Bârliga
Bogdan are peste 19 ani de experiență în mass-media (print / online). În trecut a lucrat pentru grupuri de presă precum Finmedia, Realitatea-Cațavencu, Ringier AG și altele. Pe lângă zona editorială a ocupat și funcția de Social Media Manager (administrare conturi multiple de Facebook, Instagram, ... citește mai mult

Comentarii
Inchide