Un microbuz care tracta o platformă s-a răsturnat în Pasul Mestecăniş – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 13 ian. 2021 Știri auto

Două persoane au murit şi alte două au fost rănite, după ce un microbuz s-a răsturnat în Pasul Mestecăniş, a informat miercuri  ISU Suceava.

Un microbuz care tracta o autoplatformă s-a răsturnat în Pasul Mestecăniş, două persoane din cele opt aflate în autovehicul decedând. În zonă au intervenit pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava.

În microbuz se aflau opt persoane, iar pentru două dintre acestea, care au fost prinse sub autovehicul şi au fost extrase de pompieri, nu s-a mai putut face nimic şi s-a declarat decesul. Alte două persoane, conştiente, au primit îngrijiri medicale la faţa locului, scrie G4media.ro.

Intră în Galeria Foto

Un microbuz care tracta o autoplatformă s-a răsturnat în Pasul Mestecăniş - GALERIE FOTO
Un microbuz care tracta o autoplatformă s-a răsturnat în Pasul Mestecăniş

Valul de accidente a apărut încă de la începutul săptămânii

Dimineața de luni a început într-o notă sumbră, după ce numeroase rapoarte sosite din țară indicau o creștere masivă a numărului de accidente favorizate de carosabilul alunecos. Căderile de zăpadă din noaptea de duminică spre luni au provocat haos pe șoselele din România.

Într-unul dintre cele mai grave accidente din acest an, un autoturism a lovit o utilitară de deszăpezire pe autostrada A1 în zona Săliște din județul Sibiu, la kilometrul 270. Cinci persoane se aflau în mașină, trei dintre acestea pierzându-și viață. Alte două persoane aflate în mașină, cu vârste de circa 17 și 20 de ani, au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la UPU Sibiu, conștiente și politraumatizate.

Șoferii fără experiență sunt primele victime

Și în județul Tulcea a fost semnalat un accident între un camion și un autoturism, care se deplasau în sensuri opuse pe DN22D între localitățile Horea și Mircea Vodă. În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului autoturismului și a unui bărbat de 40 de ani din județul Brăila, pasager în aceeași mașină.

Numeroase alte accidente s-au produs fără implicarea altor mașini, prin pierderea controlului direcției. Spre exemplu, în localitatea Biliești din județul Vrancea, o șoferiță de 19 ani a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Tânăra de 19 ani și o pasageră de 18 ani au suferit leziuni ușoare, fiind preluate de ambulanță.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU Suceava



Comentarii
Inchide