Un nou teaser pentru Renault Clio 4, în aşteptarea Salonului Auto Paris 2012

Autor: Oraan Mărculescu 30 apr. 2012 Știri auto
Un nou teaser pentru Renault Clio 4, în aşteptarea Salonului Auto Paris 2012

Primul teaser cu noua generaţie Renault Cio 4 a apărut încă de acum un an, fiind vorba despre un detaliu al părţii frontale, unde sigla masivă tronează pe un calandru de dimensiuni reduse, conform noii imagini de marcă inaugurate de conceptul Renault DeZir.

De atunci, în presă au apărut diverse zvonuri, informaţii şi imagini spion sau randări, aşa încât spiritele sunt destul de agitate înaintea Salonului Auto Paris 2012, unde noul Renault Clio 4 urmează a debuta în mod oficial. Pentru moment, francezii ne mai testează răbdarea cu o imagine teaser – partea din spate, unde se observă linia inferioară a geamurilor laterale, precum şi o parte din stop.

Se pare că noul Renault Clio mizează pe soluţia integrării mânerului pentru uşile spate în rama geamurilor, ceea ce ar urma să îi confere noului Clio o alură sportivă, în stil coupe, muchia proeminentă din spate având şi ea un cuvânt de spus în această direcţie. Cu alte cuvinte, noul Clio 4 va emite pretenţii serioase life-style.

Ca dimensiuni, noul Clio va creşte în lungime cu 2 cm, ajungând la 4,05 metri, însă masa totală va fi mai redusă. Consumul de carburant şi emisiile de CO2 vor fi mai reduse graţie adoptării în serie a sistemului Stop&Start pentru toată gama de motorizări, iar nivelul de echipare va fi neobişnuit de bogat pentru clasa mică.

Mai multe detalii şi imagini vom avea doar în toamnă, în preajma salonului parizian.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide