Un octogenar a murit având asupra sa cheile de la câteva mașini de lux și peste 300.000 de euro

Autor: Mihai Morcovescu 16 apr. 2022 Știri auto

Un bătrân în vârstă de 80 de ani a murit zilele trecute la un spital din Roma având în buzunare o adevărată comoară. Polițiștii au descoperit asupra sa peste 300.000 de euro în cecuri, 12.000 de euro cash și cheile de la câteva mașini de lux pe care acesta le deținea.

Italianul octogenar deținea un Ferrari Portofino, un Porsche 356 și alte mașini de lux

Octogenarul, pe numele său Alessandro Avanzini, locuia de ani buni singur într-un cartier situat în nordul Romei. Nu era căsătorit și nici nu avea copii. Vecinii spun despre el că era un personaj excentric căruia îi plăcea luxul, însă era o persoană foarte plăcută cunoscută de toată lumea din cartier.

În ultimii ani, acesta s-a luptat cu serioase probleme cardiace, ajungând în mai multe rânduri să fie internat. Infarctul suferit, însă, în ziua de 6 aprilie 2022 i-a fost fatal. În acea zi i s-a făcut rău și a chemat ambulanța. A fost transportat în stare gravă la spital, dar, din păcate, nu a mai putut fi salvat.

Medicii au fost șocați în momentul în care au descoperit comoara pe care bărbatul o avea în buzunarele vestei cu care era îmbrăcat. „Bietul” bătrân avea asupra lui trei cecuri în valoare de câte 100.000 de euro, 12.000 de euro cash și cheile de la câteva mașini de lux.

Chemată la fața locului, poliția a preluat cazul pentru a elucida misterul banilor și a cheilor. Anchetatorii au aflat de la vecinii lui Avanzini că acesta avea o situație financiară foarte bună. El se temea foarte tare de hoți și de aceea purta mereu asupra lui economiile și cheile de la cele mai scumpe mașini pe care le avea.

Polițiștii au descoperit ulterior că octogenarul era un mare pasionat de mașini de lux. Acesta deținea, între altele, un Ferrari Portofino, modelele constructorului de la Maranello fiind marea sa pasiune.

De asemenea, au mai fost găsite un Mercedes-Benz, un Cadillac și un model Porsche 356 Speedster de epocă. Deja a fost contactat un notar care va avea sarcina de a afla dacă bătrânul are moştenitori. În caz contrar, averea acestuia va intra în posesia statului italian

Sursa: Autoblog

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide