Un polițist de la locală și-a publicat fluturașul. Cât câștigă pe lună?

Autor: ProMotor 04 mai 2020 Știri auto
Un polițist de la locală și-a publicat fluturașul. Cât câștigă pe lună?

Un poliţist local din Timiş a decis să publice pe internet fluturaşul său de salariu.

El îl acuză pe Marcel Vela de dezinformare şi spune că poliţiştii locali au verificat în timpul stării de urgenţă persoanele aflate în izolare la domiciliu, au efectuat filtre pentru depistarea celor care nu au respectat restricţiile şi au stat la toate spitalele din Timişoara. De asemenea, acesta afirmă că zilele libere au fost tăiate.

Pentru a demonstra că ministrul Vela induce oamenii în eroare, bărbatul a dezvăluit că venitul brut lunar a variat în 2019 între 3.476 lei şi 5.377 lei.

Mesajul lui Musca Silviu pe Facebook

„Aș vrea sa încep prin ai mulțimi domnului ministru Marcel Vela pentru dezinformarea in masa pe care o face in mass-media despre polițiștii locali și poliția locală. Pentru cei care nu sunt la curent cu declarațiile domnului ministru o sa las doua linkuri in încheiere.

As vrea sa încep cu primele zile de când a fost declarată starea de urgentă iar noi POLITIA LOCALĂ am intrat in subordinea MAI și toate acțiunile nostre au fost coordonate de aceștia.

Cum puteți domnule ministru sa spuneți acum, după toate zilele in care am verificat persoane izolate la domiciliu și am făcut efectiv paza la centrele de persoane izolate (pădurea verde), zile in care am stat in filtre fixe împreuna cu armata și poliție, in care am stat la toate spitalele din municipiul Timisoara, după zile libere tăiate si weekend-uri la rând in strada, repet acțiunile au fost coordonate de unitățile MAI sa spuneți ca am făcut abuzuri si ca nu am sancționat in spiritul și litera legii când dumneavoastră ați emis ordonanțele militare cu un cuantum al amenzilor între 2.000-20.000 de lei…

Iar acum ne acuzați ca luam salarii de 8.000-9.000 de lei fără a studia declarațiile noastre de avere, mi se pare josnic din partea dumneavoastră sa dezinformați cetățenii acestui stat respectiv oraș.”

Un polițist de la locală și-a publicat fluturașul. Cât căștigă pe lună?

POLIŢIA LOCALĂ TIMIŞOARA A PUBLICAT SALARIILE

De cealaltă parte, Poliţia Locală Timişoara l-a contrazis de asemenea pe Marcel Vela, publicând salariile.

(1) 2.000-3.000 lei / luna, pentru 93 de politisti locali

(2) 3.000-4.000 lei / luna, pentru 132 de politisti locali

(3) 4.000-5.000 lei / luna, pentru 33 de politisti locali

Salariile functiilor de conducere:

(4) 6.054 lei / luna, pentru sef birou

(5) 6.582 lei / luna, pentru sef serviciu

(6) 7.032 lei / luna, pentru director executiv adjunct

(7) 7.435 lei / luna, pentru director executiv

Sursă: Mediafax

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook



Comentarii
Inchide