Un preot din Argeș își vinde mașina. Un SUV Audi Q7, motor V8 diesel cu 230 CP

Autor: Promotor 06 apr. 2020 Știri auto

Un preot din Argeș și-a pus mașina la vânzare pe un site de anunțuri, dar și pe pagina de Facebook a bisericii pe care o păstorește, scrie Gandul.ro.

Reacțiile din partea enoriașilor nu au fost dintre cele mai blânde.

„Autoturism de teren Audi Q7 2008, 11.500 euro negociabil. 3.0 V8 Diesel 230 cai putere; Cutie automata; Tractiune integrală; Unic proprietar pe carte. Km reali: 268.000, ce se pot verifica. Masina este achizitionata la 0 km din Germania. Masina are istoric complet de service la Audi”, se arată în anunțul postat de preotul Mateescu.

Un preot din Argeș își vinde mașinia. Un Audi Q7, motor V8 diesel cu 230 CP

“Supărat pe ordonanțele militare care i-au luat practic mălaiul și i-au golit biserica de dreptcredincioși, parohul de la Parohia Cocu Deal și-a pus mașina, un Audi Q7, la vânzare pe OLX. Și dacă punea doar acolo anunțul nu era bai, dar l-a mai postat și pe pagina de Facebook a bisericii pe care o păstorește în comuna argeșeană Cocu. Apoi, realizând probabil că a greșit, popa Mateescu și-a șters postarea”, a fost comentariul celor de la jurnaluldearges.ro.

DOTARI EXTRA MONTATE PE MASINA: Chit tuning (grila masca + extensii aripi + eleron pavilion) – IB HER DESIGN. Distantiere roti – EIBACH. Bullbar (fata+spate) + praguri laterale – INOX ITALIA. Alarma VIPER (pornire motor din telecomanda+senzor de perimetru+inchidere si deschidere geamuri+atentionare usa ramasa deschisa) . Tipsuri inox BORLA. Anvelope de iarna Toyo. Anvelope Pireli Scorpion (rulaj 13675 km) Jante / 20 ( BROCK). Geamuri heliomate de fabrica. Nu accept schimburi; Pret negociabil in limita bunului simt; Masina se poate verifica in orice service autorizat; Nu are nici o eroare la bord, functioneaza fara repros!”, sunt alte informații despre mașina scoasă la vânzare, potrivit Wowbiz.ro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook



Comentarii
Inchide