Un proprietar de Tesla și-a implantat un cip în mână ca să înlocuiască cheia – VIDEO

Autor: Ionuț Vîlciu 23 aug. 2022 Știri auto

Un bărbat și-a implantat un cip în mână pentru a înlocui cheia mașinii sale Tesla. Pe lângă posibilitatea de a fi folosit drept cheie, cipul are o sumedenie de alte întrebuințări.

Cheile mașinilor pe care le conducem au evoluat de-a lungul vremii. De la simple chei de metal au ajuns adevărate gadget-uri. Putem vedea cazul BMW, mașini care pot avea chei cu ecran tactil. Alții au ales o abordare minimalistă, cum ar fi Tesla și cartela lor. Se pare că pentru acest om nu a fost suficient și a vrut să meargă și mai departe.

Brandon Dalaly și-a implantat în mână un cip multifuncțional. Întreaga procedură a costat 400 de dolari. El este un om pasionat de tehnologie care lucrează în domeniu. De asemenea, deține și o Tesla. Cipul din mâna sa poate debloca, dar și porni mașina. Cu toate acestea, sunt doar două dintre funcțiile implantului.

Cipul care controlează Tesla și nu numai

„Vreau să precizez că acest cip are mai multe funcții decât Tesla. Cheia Tesla este doar o aplicație care a fost instalată pe acesta. Este perfect pentru mine, deoarece gestionarea energiei Bluetooth a telefonului meu este atât de agresivă încât cheia telefonului meu funcționează doar jumătate din timp”, a spus el pe Twitter. Cipul funcționează la fel ca un card de credit cu plata prin atingere, ApplePay sau GPay pe un telefon.

Cipul permite ca mai multe aplicații să funcționeze, toate cu o atingere a mâinii lui Dalaly. În plus, nu este legat de niciun vehicul în mod permanent, așa că îl poate actualiza în viitor, dacă este necesar. Acesta este de fapt al doilea cip pe care și l-a implantat.

El a primit destule reacții de la persoane care cred că implantarea de cipuri în corp a fost profețită în Biblie în Cartea Apocalipsei. „Nu vreau să fiu îngrijorat că îmi uit cheile mașinii. Nu sunt aici să mă închin lui Satana”, spune Dalaly. Omul doar a dorit să uite de grija cheilor de la mașină.

Sursa: Carscoops

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide