Un Range Rover nou-nouț a fost distrus într-un accident mai puțin obișnuit

Autor: Mihai Morcovescu 02 iul. 2022 Știri auto

Un Range Rover nou-nouț care era transportat pe un trailer pe o autostradă din statul New Jersey (SUA) a fost distrus într-un accident neobișnuit. În timp ce era transportat pe un trailer, la un moment dat, SUV-ul britanic s-a desprins de pe platformă și s-a prăbușit peste o Honda Accord care rula în spatele transportorului auto.

Ce a provocat căderea Range Rover-ului de pe trailer?

Accidentul cu pricina s-a produs pe „Route 17”, în dreptul orașului Paramus. Imagini surprinse imediat după producerea evenimentului rutier au fost publicate de fotograful Boyd A. Loving pe pagina personală de Facebook și au fost preluate de Carscoops.

În aceste fotografii se poate observa că Range Rover-ul a fost grav avariat, fiind pur și simplu decapitat în momentul impactului. De asemenea, puntea față și hayon-ul SUV-ului au fost complet distruse, mașina necesitând remorcare.

Nici unul dintre celelalte cinci Range Rover-uri aflate pe transportorul auto nu au avut de suferit. În schimb, daunele suferite de Honda la partea frontală și pe părțile laterale au fost serioase, dovadă că modelul nipon a avut nevoie la rândul său de tractare.

Nu se cunosc multe detalii referitoare la acest accident. Se știe doar că trailerul se îndrepta spre nord, în direcția sediului companiei Jaguar Land Rover din Mahwah (New Jersey). În fotografiile de față se pot distinge plăcuțele de înmatriculare de California ale Range Rover-ului. Acestea sugerează că mașinile ar fi fost destinate utilizării de către oficiali ai mărcii.

Reprezentanții Range Rover au precizat că au fost înștiințați imediat în legătură cu acest accident. Aceștia nu au spus, însă, dacă trailerul trebuia să ajungă la sediul companiei.

În urma acestui accident, o persoană aflată în Honda a fost rănită. Deocamdată nu au fost stabilite cauzele, însă anchetatorii cred că legăturile de siguranță cu care era ancorat SUV-ul s-au rupt provocând accidentul.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Boyd A. Loving/Facebook via Carscoops


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide