Un sens giratoriu a fost luat de ape în Alba Iulia. Cu ce l-au înlocuit polițiștii? VIDEO

Autor: ProMotor 20 iul. 2020 Știri auto

O autospecială de Poliție a fost folosită pe post de sens giratoriu într-o intersecție din Alba Iulia. S-a întâmplat duminică (19 iulie), în prima parte a zilei.

Ploaia torențială care s-a manifestat la Alba Iulia de peste 24 de ore a provocat acumulări mari de apă în mai multe zone ale orașului. Una dintre zonele obișnuite, unde se adună apa, la ploile mai puternice este o intersecție pe Bulevardul Revoluției.

Sens giratoriu temporar din plastic înlocuit cu mașina de poliție

Aici, Primăria a amenajat un sens giratoriu temporar din plastic. Când se acumulează apă, giratoriul temporar mutat de apă de la locul său. Prin urmare, Poliția este nevoită să amplaseze în zonă o autospecială cu semnalele luminoase în funcțiune pentru a atenționa șoferii și pentru a ține loc de giratoriu.

Probleme au fost în intersecția din zona Gării și pe strada Siretului, zone care sunt inundate la fiecare ploaie mai puternică. La Gară, intrarea mașinilor în intersecție a fost interzisă de Poliție pe un sens de circulație.

Apa căzută în cantități mari a provocat probleme și la Oarda de Jos, unde au fost inundate, de asemenea, câteva străzi. De asemenea, au fost inundate străzi și gospodării din satul Hăpria, comuna Ciugud, informează Adevarul.ro.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook / Cornel Gruian



Comentarii
Inchide