Un şofer a fost oprit înainte să producă o tragedie. Poliţiştii au depistat o alcoolemie record în aerul expirat

Autor: Departamentul Corespondenti 22 sept. 2017 Știri auto
Un şofer a fost oprit înainte să producă o tragedie. Poliţiştii au depistat o alcoolemie record în aerul expirat

Poliţiştii din Galaţi au întocmit un dosar penal pe numele unui şofer din Republica Moldova, care a fost depistat pe DN 24, cu alcoolemie record, de 1,56 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Galaţi, bărbatul a fost oprit în urma unui control al traficului pe drumul naţional 24, în afara comunei Munteni.

„Un bărbat de 37 ani din Republica Moldova, conducea un autocamion care tracta o semiremorcă, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost oprit pentru control în trafic. La testarea cu aparatul Drager rezultatul a fost de 1.56mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Galaţi, remis sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide