Un șofer a fost prins conducând pe A2 cu 235 km/h. Arhiepiscopul Teodosie s-ar fi aflat pe scaunul din dreapta

Autor: Ionuț Vîlciu 04 aug. 2022 Știri auto
Un șofer a fost prins conducând pe A2 cu 235 km/h. Arhiepiscopul Teodosie s-ar fi aflat pe scaunul din dreapta

Un șofer a fost prins, pe Autostrada A2, conducând cu viteza de 235 km/h. Tânărul în vârstă de 28 de ani ar fi fost chiar șoferul Arhiepiscopului Tomisiului, Teodosie.

Potrivit G4Media.ro, bărbatul prins conducând la viteze de peste 230 km/h, pe Autostrada Soarelui, ar fi chiar șoferul Arhiepiscopului Tomisului, Înalt Prea Sfințitul Teodosie.

Ultima vreme a fost marcată cu tot felul de astfel de întâmplări. Poliția Română a tot detectat șoferi vitezomani pe autostrăzile din țară. Săptămâna trecută a fost depistat un șofer care se afla la volanul unui Ferrari. Bărbatul, care era un pilot de curse austriac, a condus Ferrari-ul său cu 230 de kilometri pe oră. Acest lucru a avut loc pe Autostrada A1, la km 431, pe banda a doua, sensul de mers Lugoj – Deva, în apropierea localității Margina din județul Timiș.

Arhiepiscopul Teodosie ajunge într-o altă controversă

Cu această ocazie, ne aflăm în partea cealaltă a țării. Pe Autostrada A2 a fost depistat un alt șofer vitezoman. De această dată, lucrurile iau o turnură și mai mare. Există surse care susțin că Înalt Prea Sfințitul Teodosie, Arhiepiscopului Tomisiului, s-ar fi aflat pe scaunul din dreapta al autovehiculului prins că gonea cu viteze amețitoare.

Bineînțeles, cel aflat la volanul mașinii a fost sancționat pentru nerespectarea limitei de viteză. El a primit o amendă de 2.900 de lei. De asemenea, i-a fost suspendat dreptul de a mai conduce pentru o perioadă de 120 de zile.

„Astăzi (3 august n.r), în jurul orei 15:50, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe A2, sensul de mers București – Constanța, au depistat, la km 139, un bărbat, de 28 de ani, care conducea un autoturism, fiind înregistrat cu aparatul radar având o viteză de 235 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, totodată fiindu-i reținut, în vederea suspendării, permisul de conducere pentru 120 de zile”, se precizează în comunicatul transmis de poliție.

Despre Arhiepiscopul Teodosie încă nu se poate spune nimic concret. Purtătorul de cuvânt la Arhiepiscopie, Eugen Tănăsescu, a transmis că nu poate comenta pe această temă, deoarece „nu cunoaște datele”.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: IPJ Constanța


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide