Modul „rachetă”, pe contrasens. Un șofer a circulat cu 160 km/h într-o zonă unde limita era de 50 de km/h – VIDEO

Autor: Marius Vișan 13 oct. 2020 Știri auto

Un șofer britanic a fost prins circulând cu peste 108 MPH (160 km/h) pe contrasens, pe o secțiune de drum unde limita era de 30 MPH (48 km/h) din Sunderland, Marea Britanie.

O cameră de bord l-a surprins pe Aaron Lee, în vârstă de 27 de ani, din Merle Terrace, Sunderland, conducând un autoturism care pare a fi un Mercedes-Benz negru, cu mare viteză pe data de 23 august 2019. Gestul este cu atât mai șocant cu cât Lee a condus cu acea viteză pe contrasens și pe o trecere de pietoni.

Alan Brown, un oficial al poliției locale, a fost șocat de modul periculos în care tânărul a condus

„Acesta este unul dintre cele mai grave cazuri de depășire a vitezei pe care le-am întâlnit în timpul activității mele în poliție”, a spus el. „De-a lungul anilor, m-am ocupat de sute de cazuri de depășiri ale vitezei și acesta este cel mai periculos pe care mi-l amintesc. Acela este un drum aglomerat care se află în apropierea unui spital, cu case de ambele părți și un flux constant de trafic…”

Brown a dezvăluit că autoritățile au trebuit să demonstreze viteza cu care acea mașină circula în momentul în care a fost filmată, pentru a asigura o condamnare în instanță. Au făcut acest lucru analizând cadrele clipului.

Șoferul vitezoman a pledat vinovat pentru conducere periculoasă.

Nu se cunoaște exact ce pedeapsă va primi tânărul. Probabil, aceasta se va stabili la următoarea înfățișare în instanță care va avea loc pe 23 octombrie.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: DeadlinenewsTV / YouTube


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide