Un şofer a fost surprins în timp ce circula pe contrasens pe Autostrada Soarelui – VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 4 ani Știri auto
Un şofer a fost surprins în timp ce circula pe contrasens pe Autostrada Soarelui – VIDEO

În a doua zi de după Crăciun un şofer teribilist a fost surprins circulând pe contrasens, pe Autostrada Soarelui, în porţiunea dintre Agigea spre Medgidia, scrie Digi24.ro. Şoferul poate fi văzut cum goneşte pe contrasens într-o maşină albă, pe timp de noapte, în timp ce din faţă vin alte maşini. 

VIDEO

Nu este primul incident de acest fel înregistrat în luna decembrie. Pe 17 decembrie, şase oameni au fost răniţi într-un accident care a avut loc pe Autostrada Bucureşti – Piteşti. Principalul vinovat a fost un şofer care a circulat pe contrasens. Şoferul vinovat, în vârstă de 49 de ani, a ratat intrarea în Piteşti şi a făcut o manevra interzisă. Acesta a încercat să întoarcă şi a fost lovit de o altă maşină care venea din spate.

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide