Un şofer a lovit cu maşina un bărbat. Ca să scape de pedeapsă l-a dus acasă şi l-a pus în pat

Un şofer a lovit cu maşina un bărbat. Ca să scape de pedeapsă l-a dus acasă şi l-a pus în pat

Autor: ProMotor acum 5 zile Știri

Accidentul rutier s-a produs în judeţul Suceava. Un şofer de 21 de ani a lovit cu mașina un bărbat de 50 de ani.

Ca să ascundă fapta, conducătorul auto a urcat victima în autoutilitara sa şi a abandonat-o în gospodăria acesteia. Două zile mai târziu, a anunţat Poliţia, spunând că, întâmplător, l-a găsit pe bărbat mort în casă.

Accidentul rutier s-a produs în seara zilei de 5 ianuarie, pe DJ 177A, în interiorul localităţii Ostra, din judeţul Suceava.

În cele din urmă, tânărul care a comis fapta a recunoscut totul

Șoferul de 21 de ani se deplasa cu o autoutilitară pe direcţia Frasin- Broşteni, când pe fondul neatenţiei şi a neadaptării vitezei la condiţiile de drum, l-a acoşat pe consăteanul său Marcel Robaniuc, de 50 de ani. În urma impactului, şoferul nu a sunat la 112. A urcat victima în autoutilitară şi a transportat-o acasă.

A coborât victima din maşină, a întins-o în pat şi a plecat. Două zile mai târziu, sub pretextul că vrea să împrumute un baros, şoferul a venit acasă la victimă pe care a găsit-o aşa cum a lăsat-o: inertă.

Atunci a sunat la 112 şi a chemat Poliţia. Oamenii legii au constata decesul, dar şi-au dat seama că este moarte suspectă pentru că erau vizibile leziunile de pe drumul neînsufleţit. În cele din urmă şoferul ar fi recunoscut fapta şi a fost reţinut de Poliţie, informează Adevărul.ro.

 

 


Sursa foto: Politia Romana


Comentarii
Inchide