Un șofer a murit după ce s-a răsturnat cu mașina. Bărbatul fugea de Poliție

Autor: ProMotor 31 mart. 2021 Știri auto
Un șofer a murit după ce s-a răsturnat cu mașina. Bărbatul fugea de Poliție

Un bărbat de 47 de ani care avea permisul de conducere suspendat a decedat, în noaptea de luni spre marți (30 martie). Șoferul s-a răsturnat cu mașina în timp ce fugea de o patrulă de Poliție care încercase să îl oprească pentru verificări.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, un echipaj de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Cocorăștii Colț a observat un autoturism care se deplasa fără a avea montate plăcuțele cu numărul de înmatriculare, șoferul refuzând să oprească la semnalele polițiștilor, transmite Agerpres.

Mașina circula fără plăcuțe de înmatriculare

„Întrucât conducătorul acestuia nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire, s-a procedat la urmărirea acestuia. La un moment dat, pe DC 106, la ieșire din localitatea Cocorăștii Colț, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat în afara părții carosabile și, din nefericire, în urma impactului, a decedat”, precizează sursa citată.

Bărbatul aflat la volan avea permisul de conducere suspendat

Din verificări a reieșit faptul că autovehiculul nu era înmatriculat, iar bărbatul de 47 de ani aflat la volan avea suspendat dreptul de a conduce.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și conducere fără permis.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide