Un şofer a sunat la 112 reclamând că un bărbat conduce cu copilul în braţe pe DN 1. Ce s-a întâmplat mai departe – VIDEO

Autor: ProMotor 29 iul. 2019 Știri auto
Un şofer a sunat la 112 reclamând că un bărbat conduce cu copilul în braţe pe DN 1. Ce s-a întâmplat mai departe – VIDEO

Un şofer care conducea pe DN 1 a sunat la 112 pentru a raporta că la volanul maşinii din spatele lui se află un copil în braţele şoferului, informează Mediafax.

Adrian Dragomir a descris toată întâmplarea pe Facebook:

„Domnul acesta îmi dădea disperat faruri să mă dau la o parte de pe prima bandă (ceea ce de obicei şi fac în aceste situaţii). Ce şoc am avut când am văzut că de fapt primeam ”faruri” de la un copil nu mai mare de 7-8 ani.

Despre cât de sănatos la cap este domnul, vă las pe voi să apreciaţi.

Am sunat la 112… unde am explicat aproape un minut despre ce este vorba ca să fiu transferat la dispecerat, care mă întreabă (din nou): ”despre ce este vorba”.
Le explic unde mă aflu, unde se duce masina respectivă, le spun că am filmare şi întreb: vreţi să stau pe loc? ”nu, nu este nevoie”. Plec, ajung în Ploieşti, pe bulevard sună telefonul: ”Bună ziua, agentul X, unde sunteti, de ce nu aţi stat pe loc?” Domnule, am întrebat dacă să vă aştept şi mi s-a spus că nu este nevoie” ”Nuu, nu aţi înţeles”… ”Am înţeles foarte bine, ba mai mult, am înregistrarea cu apelul de la 112..” Tăcere câteva secunde după care mă întreabă dacă pot să ma întorc, ceea ce am şi făcut.

Mă gândeam pe drum ce amendă am să plătesc pentru că am filmat cu telefonul în timp ce conduceam…De data asta nu a fost cazul.”

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide