Un şofer a uitat să tragă frâna de mână și a ajuns cu mașina în lac – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 04 iun. 2020 Știri auto

Un șofer din Brăila a uitat să tragă frâna de mână și a ajuns cu mașina într-un canal plin cu apă. Pompierii au intervenit cu o autospecială de descarcerare pentru a scoate autovehiculul din canalul aflat în apropierea localității brăilene Chișcani.

Intră în galeria foto

Miercuri, 3 iunie, proprietarul unui autoturism Opel a uitat să tragă frâna de mână, iar maşina a luat-o la vale, oprindu-se în canalul din vecinătatea localității brăilene Chișcani.

Mașina a fost scoasă din apă de autospeciala ISU

”S-a intervenit cu o autospecială de descarcerare grea pentru a scoate autovehiculul din canal”, a declarat colonelul Ştefan Stoian, purtătorul de cuvânt al ISU Brăila. Operațiunea de scoatere a mașinii din canal a durat aproximativ o oră, informează Adevărul.ro.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:

Sursa foto: Adevarul.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide