Un șofer de 79 de ani face o depășire cu Loganul său pe linie continuă. Reacția sa când este prins între două TIR-uri

Autor: ProMotor 12 feb. 2020 Știri auto

Scene incredibile au fost înregistrate pe un drum național din Suceava.

Un șofer de 79 de ani, aflat la volanul unei Dacia Logan, a intrat în depășirea unui TIR. Deși sensurile erau delimitate cu linie continuă, porțiunea de drum fiind în interiorul unei localități, iar curba era fără vizibilitate, șoferul a insistat să treacă de TIR, doar că din față a venit alt autocamion.

GALERIE FOTO

Şoferul Daciei a tras puternic de volan, evitând impactul frontal, qutoturismul ieșind de pe carosabil, printre cele două tiruri.

Pe imagini se vede cum şoferul Daciei intră în depăşirea tirului din față, fără a ţine cont de linia continuă ori de trecerea de pietoni.

Imaginile au fost înregistrate joi, 6 februarie, în jurul orei 15.00. Șoferul care a provocat accidentul a fost foarte nemulțumit la final pentru că și-a avariat mașina. Poliţiştii i-au dat patru sancțiuni contravenționale în valoare de 1.160 lei. De asemenea, i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 60 de zile.

În mod normal, pentru depășire peste linia continuă se reține permisul de conducere 30 de zile, însă cum în acest caz s-a produs și un eveniment rutier (accident fără victime) polițiștii au avut posibilitatea de a dubla perioada de reținere a permisului de conducere la 60 de zile.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: monitorulsv.ro



Comentarii
Inchide