Un șofer din Madrid a rămas blocat cu mașina într-o stație de metrou după o cursă nebunească (cu video)

Autor: Mihai Morcovescu 24 aug. 2022 Știri auto

Misiune mai puțin obișnuită pentru pompierii din Madrid după ce o mașină furată a rămas blocată într-o stație de metrou din capitala Spaniei. De vină este un șofer, care a furat respectivul automobil dintr-o parcare după ce a observat cheile în contact.

Din primele informații reiese faptul că, în încercarea de a scăpa de polițiști, acesta a confundat intrarea in stația de metrou cu un pasaj subteran. Bărbatul, cetățean străin, a fost arestat, iar testele efectuate ulterior au relevat că acesta se afla sub influenţa substanțelor interzise.

A confundat stația de metrou cu un pasaj subteran

INTRĂ ÎN GALERIA FOTO

Madrilenii aflați la primele ore ale dimineții în stația de metrou Plaza Eliptica au fost martorii unor scene desprinse din filmele polițiste. Un bărbat în vârstă de 36 ani, cetățean străin, a furat un automobil marca Mazda dintr-o parcare, după ce proprietarul a lăsat cheile în contact.

În urmărirea hoțului a pornit un echipaj de poliție aflat în apropiere. Cursa nebunească nu a durat, însă, foarte mult. În tentativa de a scăpa de poliţiști, şoferul a accelerat puternic pe banda destinată mijloacelor de transport public. La un moment dat, el a observat o cale de acces și a virat brusc în acea direcție.

Ceea ce individul credea că este un pasaj subteran era, de fapt, intrarea în stația de metrou. Infractorul nu a mai putut frâna, a trecut prin uşile de sticlă ale staţiei și în cele din urmă s-a oprit pe peron, spre stupefacția celor care așteptau liniștiți sosirea trenului. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Șoferul a încercat să urce treptele stației de metrou, însă a rămas blocat între balustrade. Din această cauză, el nu a putut părăsi automobilul, fiind prins foarte ușor de către polițiști. Aceștia l-au arestat și l-au condus la spital unde a fost spus unor teste medicale. Examenele au scos la iveală faptul că bărbatul se afla sub influența drogurilor (cocaină).

De altfel, el le-a povestit polițiștilor că nici nu își mai amintește cum a ajuns în stația de metrou. Inconștiența șoferului le-a dat serios de furcă pompierilor. Aceștia s-au chinuit să scoată mașina din incinta stației.

Sursa: Carscoops

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Twitter/Emergencias Madrid


Mihai Morcovescu
Mihai Morcovescu
Sunt ziarist cu o experiență de peste 20 de ani în presa sportivă și auto din România, atât în print, cât și în online. Am scris de-a lungul timpului la Agerpres, Sport XXI, Jurnalul Național, Gazeta Sporturilor, ProSport, Autocar, AutoMotorsiSport.ro, Auto.ro, etc. De asemenea, am făcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide