Un șofer provoacă un accident după o manevră greșită – VIDEO

Autor: Marius Vișan 23 iun. 2022 Știri auto

În ultima perioadă am văzut o mulțime de imagini cu șoferi care provoacă accidente pentru că sunt indisciplinați atunci când ies în trafic.

Cel mai recent caz, al unui șofer aflat la volanul unui SUV Hyundai Tucson de generație veche, a fost publicat pe Reddit. În imagini se poate vedea cum intră direct pe banda stângă a unui drum principal de undeva din SUA, provocând un accident destul de grav.

Videoclipul publicat pe rețeaua de socializare, și preluat de Carscoops.com a fost înregistrat de o cameră de bord montată pe un alt vehicul. Șoferul Hyundai-ului nu a observat că un VW Tiguan se apropia cu viteză mare de pe banda pe care voia să se integreze în trafic.

Accident grav pe o șosea din SUA după ce un șofer face o manevră greșită

Șoferul Tiguanului a încercat să evite accidentul frânând puternic și direcționând SUV-ul cât mai la stânga, dar Hyundaiul și-a continuat drumul și accidentul a fost inevitabil. Poziția mașinilor din momentul impactului, în combinație cu viteza mare a vehiculului care se apropia, a făcut ca Volkswagen-ul să se răstoarne.

SUV-ul a fost lovit în portiera stângă din spate, iar airbag-urile laterale au fost activate, așa că bănuim că nu au existat răni grave, asta dacă toți ocupanții purtau centura de siguranță în momentul accidentului.

Totuși, a fost un accident destul de grav și o experiență dramatică pentru șoferul Volkswagen-ului. Să sperăm că oamenii vor începe să folosească banda din stânga cu mai multă prudență, mai ales atunci când intră pe o șosea de viteză mare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide