Un șofer s-a filmat în timp ce conducea cu 200 km/h, chiar prin fața sediului Poliției Suceava

Autor: Marius Vișan acum o lună Știri auto
Un șofer s-a filmat în timp ce conducea cu 200 km/h, chiar prin fața sediului Poliției Suceava

Un tânăr din Suceava s-a filmat în timp ce face slalom printre mașini, cu peste 200 km/h, chiar prin fața inspectoratului județean de poliție, scrie Stirileprotv.ro.

Un tânăr din localitatea suceveană Șcheia a postat pe TikTok o filmare în care se vede cum circulă cu viteză extrem de mare pe bulevardul principal al orașului capitală de județ.

La un moment dat, vitezomanul depășește 200 de km/h, chiar în timp ce trece prin fața Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Din imagini se vede cum șoferul pericol public face manevre de pe o bandă pe alta, printre mașinile care circulau regulamentar. În mod evident, dacă ar fi apărut ceva în fața mașinii sale se producea o tragedie.

Nu este la prima aventură de acest fel

În luna octombrie a anului trecut, același tânăr s-a filmat în timp ce rula cu viteză mare pe artera principală a Sucevei. Pe imaginile postate chiar de el s-a văzut atunci și cum a trecut pe roșu, pe lângă coloana de mașini care staționa, la intersecția dintre Calea Unirii și Traian Vuia, informează Monitorulsv.ro.

Atunci, dacă pe linie de viteză nu s-au putut lua măsuri (pentru că viteza trebuie înregistrată de un mijloc omologat), în privința trecerii pe culoarea roșie a semaforului s-a apelat la camerele Primăriei municipiului Suceava, care sunt omologate pentru înregistrarea contravențiilor și infracțiunilor.

În acel caz șoferul a fost sancționat de polițiștii rutieri cu amendă de 3.045 de lei (pentru nerespectarea culorii semaforului și circulație pe contrasens), cu măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile public pentru o perioadă de 90 de zile.

VIDEO


Sursa foto: Monitorulsv.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide