Un tânăr din Bucureşti a făcut pe grozavul şi a luat un poliţist pe capotă. Iată ce-l paşte acum [VIDEO]

Autor: Mediafax acum 3 ani Știri

Şoferul în vârstă de 22 de ani care a lovit un poliţist şi l-a târât pe capotă 20 de metri după ce a trecut pe roşu într-o intersecţie din Bucureşti a fost arestat preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor, ultraj şi distrugere, decizia fiind luată de Tribunalul Bucureşti.

UPDATE 23:49 Şoferul care a târât un poliţist pe capotă 20 de metri a fost arestat preventiv

Surse judiciare au declarat pentru agenţia de presă MEDIAFAX că bărbatul este Roni Herşcovici, el fiind arestat după ce a fost reţinut pentru 24 de ore.

UPDATE 20:04 Şoferul în vârstă de 22 de ani, care a târât un poliţist pe capotă 20 de metri, a fost reţinut

Şoferul în vârstă de 22 de ani care a lovit un poliţist şi l-a târât pe capotă 20 de metri după ce a trecut pe roşu într-o intersecţie din Bucureşti a fost reţinut pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor, ultraj şi distrugere, el urmând să fie prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă.

Surse judiciare au declarat pentru agenţia de presă MEDIAFAX că bărbatul este Roni Herşcovici, el fiind reţinut după ce a fost audiat timp de aproape opt ore la Poliţia Capitalei.

Bărbatul este, potrivit sursei citate, fiul unui traficant de droguri, Carol Herşcovici, care a fost prins la sfîrşitul lunii aprilie 2001, pe o stradă din sectorul 1 al Capitalei, avînd asupra lui 1.008 comprimate de Ecstasy. În urma descinderii făcute atunci de poliţişti la o locuinţă a acestuia, din municipiul Braşov, au mai fost descoperite 19,9 kilograme de Ecstasy, cantitatea totală de droguri fiind compusă din 66.000 de tablete.

Carol Heşcovici avea şi cetăţenie română şi urma să plaseze drogurile la New York, au declarat, atunci, surse din Poliţie. Herşcovici le-a spus atunci anchetatorilor că urma să primească indicaţii în baza cărora urma să plaseze drogurile la New York.

Roni Herşcovici a studiat la Universitatea Româno-Americană. Tânărul a fost reţinut după ce a târât un poliţist pe capota maşinii pe parcursul a 20 de metri, după ce acesta încercase să-l legitimeze pentru că a intrat într-o intersecţie la culoarea roşie a semaforului.

ŞTIRE INIŢIALĂ Un şofer în vârstă de 22 de ani s-a blocat în maşina sa, sâmbătă dimineaţă, pe bulevardul Ion Mihalache din Capitală, după ce ar fi lovit un poliţist, au declarat surse din Poliţie pentru MEDIAFAX, bărbatul ieşind din autoturism după ce oamenii legii au tras mai multe focuri de armă.

În jurul orei 03.00, un echipaj al Brigăzii Rutiere l-a observat pe şofer în trafic, când a intrat într-o intersecţie la culoarea roşie a semaforului.
„Ulterior, a oprit şi, în momentul în care agentul de poliţie rutieră i-a solicitat documentele, a devenit agresiv verbal şi a demarat, având poliţistul agăţat de oglinda retrovizoare şi de centura de siguranţă. Colegul aflat la volanul autospecialei a plecat în urmărirea acestuia, iar poliţistul care solicitase documentele a reuşit, după aprximativ 20 de metri, să sară de pe maşină. În acest răstimp, a fost solicitat şi sprijin din partea altor echipaje de poliţie aflate în zonă, care au reuşit să blocheze autoturismul. Conducătorul auto a refuzat să coboare, ba mai mult s-a blocat în maşină”, se arată într-un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, remis sâmbătă MEDIAFAX.

La faţa locului au mai venit şi persoane din familia şoferului, care au deschis portbagajul maşinii cu o cheie de rezervă.

Poliţiştii l-au imobilizat pe bărbat folosind un spray iritant-lacrimogen, dar acesta a demarat din nou, lovindu-se în două autospeciale care îi blocau ieşirea.

„Pentru imobilizarea lui, după ce a lovit autospecialele, s-a utilizat şi armamentul din dotare, fiind trase trei focuri de armă, nicio persoană fiind rănită. Conducătorul auto, în vârstă de 22 de ani, a fost ulterior imobilizat şi condus la sediul Brigăzii Rutiere, pentru audieri. În prezent, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei efectuează cercetări în vederea stabilirii contextului de fapt şi de drept în care s-a produs acest eveniment”, mai arată Poliţia Capitalei.

Poliţistul rănit a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri de specialitate.Comentarii
Inchide