Un TIR a fost lovit de două trenuri în decurs de două minute. S-a întâmplat în Vaslui – VIDEO

Autor: Marius Vișan 15 apr. 2021 Știri auto

Șoferul unui TIR a scăpat ca prin minune în urma impactului cu două trenuri.

Un grav accident pe calea ferată s-a produs joi dimineață, 15 aprilie, în județul Vaslui. Un TIR a fost lovit de două trenuri în interval de doar 2 minute. Din fericire, șoferul a scăpat ca prin minune cu viață.

Primul tren care a lovit TIR-ul a fost cel care circula de la Iași către Bârlad. Apoi, la 2 minute distanță, pentru că nu a fost anunțată, o garnitură care circula din direcția Galați – Cluj Napoca a intrat și ea în vehiculul aflat deja avariat pe calea ferată.

Potrivit Poliției Române, traficul feroviar a fost blocat circa 30 de minute, joi dimineața, între Vaslui și Bârlad, din cauza acestui accident. Evenimentul feroviar a avut loc pe raza localității Roșiești.

”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul feroviar este oprit pe Magistrala 500 Iași – Bârlad, în zona localității Roșiești, județul Vaslui, după ce un autocamion a fost acroșat de un tren, la o trecere la nivel cu calea ferată de pe DJ 244A. Evenimentul nu s-a soldat cu victime”, se arată într-un comunicat publicat de national.ro.

Șoferul TIR-ului a scăpat ca prin minune în urma impactului cu cele două trenuri

Din primele informații, o persoană a fost rănită ușor. E vorba despre o femeie care este conştientă şi care un traumatism cranian cerebral minor. Aceasta era în tren în momentul impactului.

„Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu trei autospeciale echipate cu module pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare grea, două ambulanțe SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, la un accident produs la trecerea de nivel peste calea ferată din localitatea Roșiești. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui. Din primele informații, autovehiculul de mare tonaj a fost lovit de două garnituri de tren. Acțiunea este în dinamică”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ISU Vaslui


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide