Un TIR a scăpat de sub control pe E85 – VIDEO

Autor: Marius Vișan acum 1 an Știri auto

Trafic blocat pe E 85, între localitățile Dănila și Dărmănești, județul Suceava, marți, în jurul orei 15.30, după ce un TIR scăpat de sub control a derapat pe carosabil.

Remorca sărită de pe capul tractor a ocupat șoseaua, astfel că circulația de pe șoseaua național-europeană a fost blocată pe ambele sensuri. Spre locul accidentului au plecat pompierii militari. Lucrătorii de la Secția de Drumuri Naționale Suceava au trimis de asemenea echipaj, pentru a lua măsuri în vederea reluării circulației.

Autotrenul a fost tractat într-o parcare din apropiere cu ajutorul a două vehicule de la Secția de Drumuri Naționale Suceava. Traficul rutier s-a reluat după mai puțin de o oră.

Un alt incident rutier a avut loc luna aceasta pe E85

Patru persoane, o femeie şi trei bărbaţi, au fost rănite joi, 10 iunie, într-un accident rutier produs pe DN2 – E85, la Dumbrăveni.

„Patru persoane, o femeie şi trei bărbaţi, au fost rănite în urma coliziunii a două autovehicule ce se deplasau de DN2 – E85, pe raza localităţii Dumbrăveni. Echipajele medicale au acordat primul ajutor persoanelor rănite, ulterior trei persoane fiind transportate la UPU Focşani de către ambulanţele SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea”, a precizat la acea vreme ISU Vrancea.

Potrivit Poliţiei, accidentul rutier s-a produs între un ansamblu cap tractor-remorcă care a intrat în coliziune cu un autoturism într-o curbă, victimele fiind toate din autoturism.

Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă au fost mobilizate trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, care au intervenit cu o autospecială de intervenţie şi modulul SMURD format din autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. Totodată, la faţa locului au intervenit şi două echipaje ale SAJ Vrancea. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Tags:

Sursa foto: Politia Rutiera


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide