Un transportor plin cu mașini Dacia a fost la un pas să se răstoarne în Călimănești – VIDEO

Autor: ProMotor 24 iun. 2020 Știri auto

Un transportor încărcat cu mașini Dacia a fost la un pas de a se răsturna în Călimănești, Vâlcea. Incidentul a avut loc astăzi, 24 iunie, 2020. La prima vedere, se pare că platforma era plină cu mașini Dacia Duster.

Accident rutier fără victime pe centura Călimănești. Un transportor de mașini a intrat într-o magistrală de gaze. Din primele informații neexistând scăpări de gaze.

Intră în galeria foto

La locul accidentului a intervenit SVSU Călimănești și pompierii militari cu o autospecială de stingere pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor.

Nu se cunoaște motivul care a dus la ieșirea trailerului de pe șosea, dar putem presupune că asfaltul umed, viteza și curba aflată înainte de locul unde platforma plină cu mașini s-a oprit, ar putea fi cauzele. Cert este că dacă acea țeavă de gaze nu ar fi fost acolo, mașinile aflate pe platformă ar fi căzut în șanț.

O întâmplare asemănătoare a avut loc la începutul anului

Accidentul a avut loc în luna ianuarie 2020 pe Valea Oltului, DN 7 km 206+500m, la Gura Lotrului-Brezoi.

O platformă plină cu mașini nou-nouțe s-a prăbușit în râul Olt. Opt autoturisme se aflau pe platforma care se deplasa dinspre Sibiu către Vâlcea. Dintre acestea, doar șase au fost recuperate. Două din ele fiind de negăsit în acel moment.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide