Un urs a fost filmat în timp ce traversează pe o trecere de pietoni din Sinaia – VIDEO

Autor: Marius Vișan 16 iun. 2021 Știri auto
Un urs a fost filmat în timp ce traversează pe o trecere de pietoni din Sinaia – VIDEO

Imagini inedite surprinse la Sinaia. Un șofer a filmat un urs care traversează pe o trecere de pietoni. S-a întâmplat într-o zonă în care este cunoscut faptul că urșii coboară din pădure în căutarea hranei.

De data aceasta, vorbim despre un urs care pare destul de liniștit și asta pentru că e foarte concentrat la să treacă regulamentar pe zebră.

Din imaginile surprinse chiar de şoferul care dă prioritate animalului, se poate vedea cum ursul se angajează corect, prin loc permis pentru traversarea străzii şi merge agale până ajunge pe partea cealaltă a drumului.

După ce animalul sălbatic trece strada, şoferul îşi continuă drumul, fără ca cineva să fi fost afectat de prezenţa ursului.

VIDEO

Nu este primul incident de acest fel filmat în România

În toamna anului trecut un șofer a surprins momentul în care o vulpe traversează regulamentar bulevardul Mihai Bravu din București. În imagini se vede cum animalul sălbatic traversează bulevardul în fugă, dar pe trecerea de pietoni. Se pare că este o vulpe destul de blândă, ea nu s-a temut să treacă pe lângă un pieton.

Nu este singura vulpe faimoasă filmată în 2020. În vara lui 2020 o altă vulpe a ajuns în curtea unui service auto de pe strada Poienelor din Brașov, din apropierea Platformei industriale Roman. Jandarmii din Brașov au fost chemaţi să îndepărteze o vulpe care rămăsese blocată în curtea unui service auto din oraș. Împreună cu jandarmii au venit la fața locului și specialiști de la Direcţia pentru Monitorizarea şi Protecţia Animalelor, care au tranchilizat şi îndepărtat animalul sălbatic.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: facebook / vasile acasandrei


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide