Un Volvo S60 bine dotat se vinde pe Autovit. Cât costă unul dintre cele mai sigure sedanuri

Autor: Ionuț Vîlciu 21 aug. 2022 Știri auto

Un Volvo S60 foarte bine accesorizat este la vânzare în România. Sedanul producătorului suedez este una dintre cele mai sigure mașini disponibile.

Situația pieței auto este una destul de haotică. Disponibilitatea mașinilor este destul de redusă, iar prețurile ajung, în consecință, să fie mai mari. Astfel, oamenii se orientează către alte alternative, cum sunt mașinile la mâna a doua. Char dacă SUV-urile sunt la mare căutare în ultima vreme, există foarte multe sedanuri foarte bune. De cele mai multe ori, acest tip de caroserie poate satisface cu ușurință nevoile unei familii, fără să fie nevoie de un SUV.

Volvo S60 a fost lansat în anul 2000. Modelul se rupea de designul angular din trecut și aducea o abordare nouă. Noua linie de design era una fluidă, cu linii fluide și suprafețe curbate. A doua generație, așa cum este și mașina din anunțul găsit de noi. Generația a doua a abordat o direcție mai apropiată de competitorii germani. Aceasta a fost produsă între anii 2010 și 2018, timp în care a trecut și printr-un facelift.

Volvo S60 D5 – 11,650 de euro

Exemplarul pe care l-am găsit pe Autovit este un model facelift, din anul 2014. Mașina este foarte bine echipată, cu foarte multe dotări adiționale.

Mașina este o echipare R-Design, fiind cea mai sportivă variantă, dacă nu luăm în calcul varianta Polestar. Exteriorul are kit-ul de specific R-Design. Acest lucru se traduce prin elemente de caroserie mai agresive, un spoiler spate, dar și un difuzor pentru bara spate. În difuzor este integrată o evacuare cu două ieșiri cromate. Jantele sunt vopsite în două culori și au cinci spițe, fiind specifice modelelor R-Design.

La interior, mașina este foarte bine accesorizată. Tapițeria este din piele neagră și alcantara, iar volanul este îmbrăcat în piele perforată. Dotările sunt multe, iar printre acestea se numără: bord digital, navigație, cameră de marșarier, scaune electrice cu memorie, scaune și banchetă încălzite, dar și ecrane în tetiere. De asemenea, suita de sisteme active de siguranță este prezentă.

Motorul este unul diesel, de 2,4 litri, cu două turbine. Mașina dezvoltă 215 cai putere. Toți acești cai ajung la o transmisie automată cu 6 trepte.

În anunț se specifică faptul că mașina a parcurs 224,533 de kilometri. Prețul cerut de vânzător este de 11,650 de euro.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autovit


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide