Un VW Beetle tunat a fost adus la 275 de CP. Acesta face suta în 5,2 secunde – FOTO

Autor: Marius Vișan 20 sept. 2019 Știri auto

În ciuda faptului că nu mai este în producţie, Volkswagen Beetle este încă un model iconic, aşa că nu este de mirare că tunerii continuă să ofere diferite upgrade-uri pentru aceasta.

Cel mai recent exemplu vine de la B&B AutomobilTechnik. Astfel, un Beetle Convertible, alimentat de unitatea TSI de 2,0 litri pe benzină care produce 217 CP şi 350 Nm cuplu a fost modificat şi adus la 275 de CP şi 525 Nm cuplu.

Tunerul a redus cu 1,5 secunde sprintul de la 0-100 km / h, care acum durează 5,2 secunde. 

În ceea ce priveşte partea financiară, vă va costa 9.950 de euro în Germania pentru a obţine upgrade-ul pentru motor şi încă 998 de euro pentru eşapament sport.

Citeşte şi:

Cât costă Dacia Duster Black Collector, prima ediţie limitată la 500 de unităţi de la Dacia? – Galerie FOTO

Şoferul unui Golf este filmat cum repetă o greşeală de mai multe ori. În final provoacă un accident pe E85 – VIDEO

Percheziţii la Serviciul Permise Giurgiu. Cu ce sumă putea fi „cumpărat” un permis auto

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide