Unde găseşti cei mai buni tehnicieni Toyota din ţară

Autor: Iulian Dnistran 31 iul. 2013 Știri auto

Toyota România organizează, odată la doi ani, o competiţie naţională cu scopul de a selecta cel mai bun tehnician din reţeaua de dealeri Toyota. Anul acesta, competiţia a ajuns a ediţia cu numărul doi, iar rezultatele ne dau de înţeles că la Suceava găsim cei mai buni tehnicieni Toyota.

Altfel spus, câştigătorul din acest an al competiţiei „cel mai bun tehnician Toyota” este Florin Bolohan de la Toyota Suceava, acelaşi om care a urcat pe prima treaptă a podiumului şi în urmă cu doi ani, la prima ediţie a concursului.

Locul al doilea a fost ocupat de Cătălin Avădanii de la Toyota Braşov, iar locul al treilea a fost obţinut de Andrei Vrabie de la Toyota Focşani.

Chiar dacă în România această competiţie se află abia la ediţia a doua, la nivel mondial, Toyota Motor Corporation încurajează astfel de concursuri încă din anul 1991, răsplătind câştigătorii cu o excursie de o săptămână în Japonia, unde tehnicienii au şansa să viziteze una dintre fabricile Toyota, casa memorială a familiei Toyota, precum şi o mulţime de muzee auto.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide